IN DE PERS


23 DECEMBER 2014
CATEGORIE: NEDERLANDS TAGS: POP, NL, SINGLE

BART BRANDJES TEKENT NIEUW ARTIESTEN- EN PLATENCONTRACT!

Zanger Bart Brandjes tekent artiesten- en platencontract bij producer/arrangeur Kees Koek. Op 14 januari 2015 is Momenten, Barts tweede NL single, uitgebracht op het label van CJK Music. Deze is te downloaden via iTunes. De videoclip (waar het nummer in zijn geheel te beluisteren is, kun je hier bekijken.

In het jaar 2011 is Bart Brandjes één van de deelnemers aan The Voice of Holland, waar hij de kwartfinale weet te bereiken. Zijn deelname leidt tot een ontmoeting met de Amerikaanse topproducer / gitarist Paul Brown en neemt in Los Angeles de single "I Get A Feeling" op met als gevolg zijn debuut-cd "Real Life" in 2012. Brandjes grote bereik en aanzienlijk improvisatietalent brengt wereldwijd mensen in vervoering en zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Dit ging ook producer / liedjesschrijver Kees Koek niet onopgemerkt voorbij. Koek, die o.a. geschreven heeft voor André Hazes, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en in 2011 nog een gouden plaat heeft gekregen voor zijn productie en arrangementen van het album “Il Canto” van Opera Familia, zegt blij te zijn met deze samenwerking.

Bart is misschien wel één van de meest veelzijdige zangers van Nederland die je inderdaad met zijn geluid en timing weet te beroeren. Ik geloof hem als hij zingt. Momenten, Barts tweede NL single, is een cover van Luis Miguel met een nieuw geschreven Nederlandstalige tekst door Velibor Weller en mijzelf. Bart Brandjes kijkt uit naar deze samenwerking en wil alleen maar mooie liedjes gaan maken.

KEES KOEK - CJKMUSIC